tisdag 15 oktober 2019

Utvalda julklappsidéer, som verkligen är unika

Julen har blivit högtiden för gåva-treenigheten: Ge, ta, återvända
När under advent kommer lukten av kanelkakor att nå vår näsa blir det tydligt att det är dags att tänka på julklappar. Att ge är ett sätt att uttrycka kärlek, medkänsla och uppskattning. Giving gör också ett uttalande som "Jag älskar dig" eller "Jag tänker på dig".

Ge tid istället för pengar
"Att hitta en bra presentidé",säger sociologen dr. Holger Schwaiger (Erlangen och Aberdeen),"du måste vara empatisk med de andra och att känna eller känna känslor och behov genom att ständigt finjustera din förståelse för den andres personlighet. För att förstå dessa signaler har du vanligtvis ett helt års tid. Om du gör det kan du glömma det lata alternativet att ge pengar. " Stilkonsulenten Ann Green lägger till, "med en väl vald gåva spelar priset ingen roll för mottagaren."

Cash gör en dålig present
"När vi köper gåvor tar vi bort prislappen, för att göra det klart, den vänskapen har inget pris. Pengar är motsatt, ” så sociologen Schwaiger, för“de ger den sociala relationen ett ekonomiskt värde. ”

Fira vanliga upplevelser
Om du har tillbringat tid med en person, kanske du vill bevara minnena om vanliga upplevelser i en fotogåva. Med bilder på fester, helgdagar och andra speciella evenemang kan du göra vackra, personliga fotoböcker, fotokalendrar eller adventskalendrar - perfekta presentidéer för att fira årets vackra stunder.

Om du har minst tolv bilder som du vill visa under ett år, är en väggkalender optimal och kan enkelt skapas på bara några steg. Du hittar fler tips och tips i artikeln Skapa en väggkalender.

Redan för Jultiden finns det foto adventskalendrar med egna bilder och valfritt fyllda med choklad från Ferrero® eller kinder® eller sockerfri "fylld" med 24 bilder. Dessutom skriver vissa onlinetjänster "fotokalenderkalender för självfyllning" med din individuella bild.

Om du har fler bilder - till exempel från en gemensam resa - det är en bra utgångspunkt för att skapa en semester fotoalbum,att ge som present. Artikeln "Mitt semesteralbum - Hur ska jag göra?" Ger praktiska tips och exempel för att hjälpa ditt fotobokprojekt lyckas och för att glädja i många år framöver.

En fotogåva är motsatsen till en pengagåva
Väl uppnådda bilder förtjänar en speciell plats hemma, till exempel i stort format. Sådana utvidgningar fungerar särskilt bra som ett foto Canvasdukar, en galleriaffisch eller en multipanel. Den CEWE® poster och väggkonstområde utökas i år igen, med tillägg av det innovativa Hexxas® systemet. Hexxas® är hexagonala fototegelplattor (18 x 15,6 cm eller 27 x 23,4 cm i storlek) som kan arrangeras flexibelt med en magnetisk upphängning.

Riktiga gåvor att packa upp, röra och titta på
Professionellt hanterade webbutiker från A som Amazon® över F som FotoInsight® till Z som Zara®-erbjudande- för ett tillägg - en presentförpackning service. Detta säkerställer att uppackningen hjälper till att skapa en positiv överraskning. Endast saker som kan beröras och känns är riktiga presenter!

Instagram till hands: Konsttryck "Square"
Årets Instagram-vänliga trend är kvadratiska tryck, vilket ger den färgglada världen av digitalt inspelade upplevelser in i ditt hem. De kan förbättras med ramar och effekter. Som lådeset är fyrkantiga utskrifter (med en sidolängd på 12,7 cm) en bra presentidé.

Konsttryck "Retro" - påminner tidigare Polaroids®
Retro-prints är uppsättningar av kvalitetstryck på massivt 300 g / m² papper i storlek 10,2 x 12,7 cm. Retro-prints kan redigeras och dekoreras med ramar och filter. I överensstämmelse med den gamla stilen från tidigare Polaroids® är utskriftsområdet 9x9 cm i storlek och har en hög kvalitet skikteffekt lack. Som en uppsättning på 16, 24 eller 32 utskrifter i en vacker förvaringsbox gör Retro-utskrifterna en glad överraskning.

Din egen bild som ett konsttryck
Dekorativa tryck från egna fotografier ger en mycket personlig present. Inom sitt Art Prints-sortiment erbjuder FotoInsight högkvalitativa utskrifter på matt konstpapper i storleken 13x18, 20x20 och 20x30 cm (ca A4), från bara 55 krona (€5).

Ett memoryspel med dina egna bilder: Photo Memo®
En fantastisk present till familjen är det personliga Photo Memo®. Att skriva ut ett personligt fotomemory bildpar-spel med dina egna bilder är lika enkelt som att beställa tryck online. Ett individuellt Photo Memo®-spel med 50 kort (25 par bilder) kostar endast €16,99 på https://fotoinsight.ie/gift-ideas/toys-and-games/photo-memo.html. Bildparspelet är lämpligt för barn från 4 års ålder och är ett underhållande spel för hela familjen.

Kanel - julkryddan
Som tidigare nämnts är kanelens doft en del av julsäsongen, precis som julgranen, ljuset och gåvor. Kanel förstärker sinnena och stimulerar vårt välbefinnande, särskilt under de mörka vinterdagarna. Kanel har en positiv effekt på blodsockernivån och kan bidra till att minska magfettet och fetma. Eftersom de flesta hushåll inte har ett kanel rivjärn säljs kanel mestadels i pulverform. När det slipas Cinnamomum cassia förlorarsnabbt många av sina eteriska oljor, dess stimulerande effekt och en del av dess doft. Kanske Julen är en bra möjlighet att ta en speciell kanel rivjärn, så kanel kan alltid färskriven för att matcha kvaliteten på rullade Ceylon kanelstänger. Kanel rivjärn finns tillgängliga från Cinnamon Hill som en rivjärn startuppsättning, som inkluderar en stång Saigon och Ceylon kanel vardera från bara 325 Krona eller €30.

När välbefinnande och vänskap framträder förändras förväntningarna på gåvor. En lista över julklappsidéer från olika online leverantörer publiceras i artikeln "Ska julklappar vara praktiska, nyttiga eller personliga?" av stilkonsulenten Ann Green.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar