torsdag 11 oktober 2018

Choklad från Ferrero® och kinder® i adventskalendrar med egna bilder

Nyhet: Fotoadventskalender nu även i stående format – perfekt för bilder från mobiltelefonen.
FotoInsight® erbjuder nu de populära fotoadventskalendrarna även i stående format. De flesta mobilbilder tas i det här formatet. Foto chokladkalendern är den perfekta platsen för bilder av vackra minnen och därmed en perfekt present.
En kreativ adventskalenderidé
I handeln finns det många och ofta dyra adventskalendrar på olika teman som choklad, kryddor, parfym eller till och med sexleksaker. Men varför ska man lägga så mycket pengar på en vanlig adventskalender när det går att göra en personlig adventskalender för samma peng eller till och med billigare? Tiden före jul är perfekt för återblickar på
det gångna året.  Med foto chokladkalendrar från FotoInsight kan personliga minnen och upplevelser högtidlighållas och även dekoreras med mallarna online. Mer glädje än så går det knappt att få.
Fotokalendrar och julkalendrar från FotoInsight®
FotoInsight erbjuder en rad andra fotojulkalendrar i hög kvalitet – till exempel:
  • Ferrero® fotojulkalender från 279 kr, med ett sortiment av Ferrero Küsschen®, Ferrero Rocher® och Raffaello® i storlekarna A4 och XXL, i stående eller liggande format.
  • kinder® fotojulkalender från 219 kr, med chokladöverraskningar från kinder Schokolade®, kinder Country®, kinder Bueno® och kinder Schoko-Bons® i storlekarna A4 och XXL, i liggande eller stående format.
  • Fotoadventskalender XXL som man fyller själv för 249 kr, 48×36×3,5 cm, i liggande eller stående format.
  • Chokladkalender med personligt foto från 119 kr, i liggande format
  • Julkalender med egna bilder och utan choklad från 99 kr, för 25 bilder i liggande A4-format (35 x 24 cm) och A3 (42 x 29,7 cm), i stående eller liggande format.
Fotoadventskalender från FotoInsight tillverkas av högkvalitativ opalin med sidenmatt yta och digitaltryck. Adventskalendrar med egna bilder finns från 99 kr (exkl. frakt) på http://fotoinsight.se/kalender.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar