onsdag 2 november 2016

Ny, stor julkalender med dina egna bilder av de bästa ögonblicken i levande färger

Få en söt överraskning, utan socker och utan konstgjorda sötningsmedel, varje dag och spara samtidigt 1000 kcal.

Fotospecialisten Fotoinsight presenterar nu den nya fotoadventskalendern XL där personliga moment i form av bilder ersätter kaloribomberna bakom de traditionella 24 luckorna. Med 25 egna bilder är den nya julkalendern med 25 bilder ett unikt alternativ till de billiga chokladkalendrarna från snabbköpet.


En julkalender som klarar dagens krav!
Julkalenderentusiaster frågar sig ofta hur de kan göra en fin julkalender som klarar dagens krav: Medvetna konsumenter vill ge varandra färre kolhydrater och mindre socker men desto mer tid tillsammans och gemensamma upplevelser. Den här fotojulkalendern ligger helt rätt i tiden med noll kolhydrater och en möjlighet att illustrera upplevelserna varje månad under året med två bilder.


Den nya fotojulkalendern XL
VD för Fotoinsight, Klaas Brümann, menar: "Vår alternativa julkalender utan kalorier har en växande skara fans. Vi har därför bestämt oss för att komplettera vårt utbud A4-kalendrar med en i A3-format. Våra kunder har tagit fantastiska bilder och vill ha mer plats för större bilder. Den nya fotojulkalendern A3 är den sötaste saken som man kan ge bort som julkalender. Jämfört med en 200 g chokladkalender reducerar den här julkalendern kaloriintaget med över 1 000 kcal före jul.”


De sötaste minnena som adventspresent
Säsongsfotokalendern har en stor bild i perfekt tryckkvalitet på framsidan plus tjugofyra luckor med t.ex. bilder från året, uppmuntrande ordspråk eller presentkort. En glädje för nyförälskade, familjer och människor som står varandra nära. Denna nya foto julkalender är en perfekt presentidé för nära och kära till jul. Fotokalendern skänker glädje till mottagaren varje dag inför jul.


Designa fotojulkalendern på internet
För att skapa en fotojulkalender räcker det att ladda upp 25 digitala bilder i liggande format. Till och med mobiltelefoner räcker ofta för en överraskningsbild bakom luckorna i julkalendern. Ordningsföljden kan man bestämma själv. Fotolabbet levererar den proffsigt tryckta kalendern på sex arbetsdagar.


NYHET
Fotojulkalender XL A3 (42 x 29,7 cm)
Pris 124 kr + frakt
Motivstorlek: på 23 luckorna 53×41 mm plus den sista lucka 77×60mm

Fotojulkalender A4 (35 x 24,5 cm)
Motivstorlek på 24 luckorna: 48 x 38 mm
Pris 99 kr + frakt

Material: Högkvalitativ, stabil kartong med sidenmatt beläggning (300 g/m²); skyddad mot repor och kan torkas av.
Bearbetningstid: Sex arbetsdagar.

Webbplatser för jul- och adventskalendrar http://fotoinsight.se/kalender/chokladkalender.htmlOm Fotoinsight
FotoInsight Limited grundades för tretton år sedan i den europeiska högteknologiregionen Cambridge som ett tysk-brittiskt joint-venture. Fotoföretaget erbjuder en bekväm internettjänst för utveckling av digitala bilder och planscher samt tryck av fotoböcker, bilder på canvasdukar och fotopresenter med Windows, Linux och Mac OS samt Android och iPhone. Bilder som beställs från FotoInsight framkallas i fem moderna fotolabb i fyra olika länder. Internetfototjänsten växer snabbare än fotoindustrin år efter år och erbjuder sina tjänster på sju språk i 32 länder.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar