torsdag 6 november 2014

Fotokalendern är även 2015 den perfekta presenten

Från det ögonblick då man tog bilden till det att man kunde visa upp den för vänner tog det tidigare flera veckor men i Facebooks, Pinterests och Flickrs tidsålder tar det bara några sekunder. Allt fler bilder sprids allt snabbare. Kritiker varnar för att de riktigt bra bilderna går under i bildflödet och på det sättet går förlorade för framtida generationer. 

Foto vaeggkalendrar
Bilder, böcker och musik i digitalt format kan distribueras snabbt och billigt men när man vill ge bort något digitalt står man bokstavligt talat med tomma händer. Tryckta bilder på canvasduk, planscher eller fotoböcker är därför fortfarande mycket populära. Till jul och nyår är emellertid den tryckta fotokalendern det mest populära alternativet. 

Fördelarna med tryckta bilder är uppenbara
Den som sammanställer årets bästa bilder och sparar dem i en fotobok får glädje av årets bästa ögonblick till och med efter decennier. Även en fotokalender med plats för tolv månadsbilder och ett foto på täckbladet kräver först och främst att man väljer ut årets mest intressanta bilder. På det sättet medför både fotoböcker och fotokalendrar att bra bilder inte längre försvinner i det digitala bildflödet utan får en särskild plats där man kan betrakta och njuta av dem. 

Fotokalender
Fint att packa upp, ta och se på
Kreativa och personliga saker, som visar mottagaren att du gjort dig möda när du utformat dem, uppskattas alltid mer än färdiga presenter. På FotoInsights webbplats finns det fotokalendrar på matt eller glansigt papper, tryckta eller framkallade, i olika storlekar upp till A2 som väggkalender, bordskalender eller almanackor med vecko-, månads-, kvartals- eller årskalenderblad som kan ges bort som individuella familje-, födelsedags- eller kökskalendrar eller som dekorativa kalendrar. Till priser mellan 54 och 450 kr finns det ett format för varje behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar