tisdag 19 januari 2010

Nya bildpresentidéer för Alla hjärtans dag 2010

Biskop Valentin von Terni är känd som en helig martyr. Han avrättades den 14 februari 269 på grund av sin tro. Biskop Valentin ska ha trotsat förbudet från den romerske kejsaren Claudius II och vigt förälskade som han enligt legenden skänkte blommor från sin trädgård. En modern Alla hjärtans dag-present för flickvännen, pojkvännen eller partnern behöver något mer personligtän vad köpta blommor ge. 

Göteborg och Cambridge, 20 januari 2010. -- Den internationella onlinefototjänsten FotoInsight erbjuder från och med idag och i god tid inför Alla hjärtans dag en bildpanoramamugg som trycks med en ny teknik. Den här nya presentidéen utökar sortimentet för Alla hjärtans dag i år så att det går att få presenter med en riktigt personlig touch. Muggen med panoramafoton utökar FotoInsights redan tidigare omfångsrika sortiment av fotomuggar och koppar.

Onlinefototjänsten FotoInsight skapar en personlig Alla hjärtans dag-present som glädjer mottagaren i många år av digitala bilder:

Hjärtkula med egen bild – bilden placeras i mitten


• Den som träffas av Amors pilar har bilder och minnen som ska visas och sparas i ett fotoalbum, som t.ex. FotoInsights fotobok med hårda pärmar. Med en rad olika kreativa teman, omslag och helt flexibel design av sidorna hjälper de här unika fotoalbumen till att minnas romantiska utflykter eller unika tillfällen. Nyhet med passepartout-schabloner som designhjälp. Panorama fotoalbum i liggande A4-format med färgglada, fritt utformbara pärmar finns från 499 kr (exkl. 106 kr frakt).

• En bild på den älskade pojk- eller flickvännen i storformat? Planscher på fotopapper från 17,99 kr (exkl. frakt) för en ca A4-stor bild.


• Uttryck din kärlek, 365 dagar om året. Att dagligen minnas sin älskade är enkelt med en bildkalender som kan hängas på väggen eller ställas upp på bordet. FotoInsights fotokalender kan börja på valfri månad. En väggkalender har tillräckligt med plats för att skriva upp romantiska middagar. Det är både enkelt att designa och beställa kalendrar med digitala bilder. FotoInsight erbjuder dem från 69 kr.

• I god tid inför Alla hjärtans dag utökas det redan omfångsrika programmet med bildmuggar och koppar med panorma fotomuggen. Tack vare schabloner och mallar är det enkelt för förälskade att göra en mugg med sin älskling hos FotoInsight. En Alla hjärtans dag-klassiker är ett set med två fotomuggar (109 kr exkl. frakt).


Praktiskt och flexibelt
FotoInsight erbjuder en onlinebildtjänst som kan användas med bilder från alla digitala kameror. Enligt FotoInsights ledning är det billigare att använda en onlinetjänst än att skriva ut bilderna på den egna bläckstråleskrivaren samtidigt som kvaliteten är högre. FotoInsight erbjuder ett omfångsrikt sortiment av bildprodukter och bildpresenter för både privat- och affärskunder, proffsfotografer och den grafiska marknaden.

Om FotoInsight
FotoInsight Limited grundades i september 2003 i den europeiska högteknologiregionen Cambridge som ett brittiskt-tyskt joint venture. Bildtjänsteföretaget erbjuder en bekväm internettjänst för framkallning av digitala bilder och planscher samt för tryck av bildkalendrar, bilddukar och bildpresenter med Windows, Linux och Mac OS. De bilder som beställs från FotoInsight framkallas i fem moderna fotolabb i tre olika länder. Bildtjänsteföretaget på internet har vuxit snabbare än fotobranschen år efter år och erbjuder sina tjänster på sju språk i 32 länder.FotoInsight.se
Catalina Martínez, International Communication
9 Moore Close, Cambridge, CB4 1ZP, U.K.
Skype fotoinside
E-post: pr (snabel-a) fotoinsight.se
Tel. SE: 031 360 78 11
http://fotoinsight.seInga kommentarer:

Skicka en kommentar