onsdag 1 november 2017

Fyll-själv foto adventskalender

Nu blir adventstiden färgstark och kreativ!

Fler gåvor att fylla adventskalendern med - mer än bara choklad - för dina nära och kära.


En adventskalender gör tiden fram till julen ännu roligare! Under deras 500 år långa historia har adventskalendrar förändrats mycket. Exempelvis har fototjänsten Fotoinsight under några år erbjudit adventskalendrar som kan skrivas ut individuellt med foton som man väljer själv. Fram tills nu har det endast varit möjligt att välja bilder och styling av fotona i adventskalendrarna. Fotoinsight har nu utvecklat en ny typ av julkalender:

Fyll julkalendern med 24 individuella överraskningar

Om du vill bestämma vad julkalendern ska fyllas med, kan du nu ladda upp önskad bild till Fotoinsight och trycka en professionell foto adventskalender som du kan fylla med de saker du gillar bäst. I de individuellt tryckta julkalendrarna finns en slags bricka som kan tas ut genom en öppning i sidan av julkalendern, som du sedan kan fylla med överraskningar. Här finns naturligtvis inte bara plats för choklad, men även för små personliga överraskningar som verkligen kommer göra mottagaren glad.

Fyllningsidéer för en personlig julkalender
En julkalender designad med ett personligt foto blir en ännu större överraskning om kalendern är fylld med unika, personliga överraskningar. Fotoinsight nya fyll-själv julkalender har 24 små fack vardera med ett djup på 3,5 cm med plats för kreativa gåvor, såsom presentkort för en middag eller frukost på sängen eller kuponger för tid tillsammans, upplevelser eller ytterligare överraskningar. Bakom luckorna finns även utrymme för små burkar, parfym, smycken, hobbytillbehör, leksaker eller samlarfigurer. Mottagaren skulle också kunna glädjas över några teater- eller biobiljetter - eller några små gåtor och skämt.

Bilden som kunden har laddat upp kan dekoreras fritt med mallar som har vinter- eller julteman! Sedan trycks FotoInsights motiv i lysande färger på framsidan av fotojulkalendern, som har en matt satinfinish. Resultatet är en dekorativ julkalender som fångar blicken, höjer julstämningen och får tiden innan julen att kännas kortare, lucka efter lucka, med 24 personligt utvalda godsaker.

Fotoinsight fotoadventskalendrar för självfyllning är gjord av opal med satin finish och är 48 x 36 x 3,5 cm (BxHxD) stora. Utrymmena för att de enskilda gåvorna är 3,5 cm djupa, men de skiljer sig i höjd och bredd - de är mellan 5,5 cm och 10 cm i höjd och mellan 5,7 cm och 13,5 cm i bredd.
Priset är 249 kr. (plus fraktavgift) på http://fotoinsight.se/kalender/chokladkalender.html

Fotokalendrar och julkalendrar från FotoInsight®
Förutom julkalendrar som man kan fylla själv erbjuder Fotoinsight en rad andra fotojulkalendrar i hög kvalitet - till exempel:
Ferrero® fotojulkalender från 279 kr, med ett sortiment av Ferrero Küsschen®, ,Ferrero Rocher® och Raffaello® i storlekarna A4 och XXL.
kinder® choklad julkalender från 219 kr, med chokladöverraskningar från kinder Schokolade®, kinder Country®, kinder Bueno® och kinder Schoko-Bons® i storlekarna A4 och XXL.
Chokladkalender med personligt foto från 119 Kr
Julkalender med egna bild, utan choklad från 99 kr, till 25 bilder i liggande A4 storlek (35 x 24 cm) och A3 (42 x 29,7 cm).

Om Fotoinsight®
FotoInsight Ltd grundades i september 2003 i den europeiska högteknologiregionen Cambridge som ett brittiskt-tyskt joint venture. Bildtjänstföretaget erbjuder en bekväm internettjänst för framkallning av bilder, affischer och tryck av fotopresenter, fotoutskrifter på duk, prisbelönta fotoböcker och fotokalendrar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar