tisdag 23 november 2010

Julklappar med egna bilder

Det kan vara enkelt att hitta originella och billiga julklappar, om man bara följer några få regler. Börja aldrig i sista minuten och köp inte heller alla julklappar på en gång. Det leder bara till stress.Fira jul tillsammans
Att leta och hitta julklappar hemma framför den egna datorn är lugnt och skönt. Därför har man tagit fram dessa aktuella förslag på julfirande så att man kan minnas personliga händelser och istället fira att familj och vänner äntligen är tillsammans. I första hand handlar det om presenter med personliga bilder. 


Designa en kalender med egna bilder
Det finns knappt någon bättre present än en fotokalender som man varje år kan ge bort på nytt. Oavsett om det handlar om väggkalendrar, vikbara kalendrar, bords- eller möteskalendrar, kökskalendrar eller en årskalender - med egna bilder blir det ännu bättre. FotoInsight Designer har flera olika mallar för kalendrar i olika storlekar. Precis som med fotoalbumen kan man då använda ett obegränsat antal bilder. I en födelsedagskalender kan man t.ex. även lägga in bilder stora som passfoton i kalendermallen. 


Familjehistorien i bilder
Den som har bilder av familjen eller från resan vill också visa upp dem. Det ideala mediet för att föreviga dessa minnen är t.ex. CEWE FOTOBOK med egna bilder som också glädjer familjen till jul.


Dekoration för lägenheten
Särskilda bilder kräver plats - som plansch eller laminerad, inramad canvasbild. Genom att använda laminering istället för glas, undviker man reflexer samtidigt som bilden är skyddad mot fukt och UV-strålar så att man kan njuta av bilden i många generationer. Med hjälp av FotoInsights designerprogram har man också möjlighet att göra collageplanscher och canvasdukar av ett valfritt antal bilder. 


Egna bilder tryckta och uppspända på canvasduk
Canvasbilder är en vacker present till människor som har plats på väggarna. Det fungerar speciellt bra med digitala bilder med redigerade effekter eller digital konst. Bildcanvasdukarna Think Big! finns i olika format och storlekar från 20 x 30 cm till 120 x 120 cm. FotoInsight erbjuder även canvasdukar med en Havana-skuggram. Den här typen av ramar lyfter fram den tredimensionella känslan som finns i canvasdukarna. 


Mjukisälg med bild
Om det ska vara ett mjukisdjur med egen bild – då är en "fotoälg" (med röd mössa) det bästa valet till jul.


Bildspel till julen
Memoryspelet Remembory passar perfekt till familjer eftersom det är lämpligt från 4 år och dessutom skapar det en härlig gemenskap. 25 egna bilder (familjemedlemmar, resor, o.s.v.) räcker för en helt unik present (kostnad 179 kr inkl. frakt) så att familjen kan spela tillsammans under helgerna. Även bildpussel passar bra till långa vinterkvällar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar